Despre noi


Bun Venit pe Extramall.ro

WTELE STARINTERNATIONAL GROUPE S.R.L lansat în septembrie 2017, are ca scop promovarea de produse noi, premium, de calitate, inovatoare, bazate pe știință. Produsele noastre se adresează atât femeilor cât și bărbaților pentru a optimiza viața de zi cu zi și sănătatea generală. Brandul pe care îl reprezentăm: Versace V19.69 Abbigliamento Sportivo Srl a fost înființat la Milano de Alessandro Versace în 2001. Cu expertiza și experiența sa lungă în design și modă, Alessandro Versace a creat un concept dominat de eleganța, stilul și calitatea italiană. În zilele noastre, Versace V19.69 Abbigliamento Sportivo Srl, continuând această tradiție și avangardă, creează un stil individual de linii, forme și materiale, urmărind tendințele contemporane și nevoile diferite ale consumatorilor.

Socrate a spus și cităm: “Employ your time to make yourself better!”

Filozofia WTELE STARINTERNATIONAL GROUPE S.R.L are valori de bază puternice. Acestea ne ghidează în fiecare zi prin formarea unei baze de valoare pe care fiecare din echipa noastră o pune in slujba d-stra pentru a vă oferi o experiență online de cumpărare care vă va îmbunătăți viața. Valorile noastre: Calitate – În fiecare domeniu al activității corporative, calitatea garantează rezultatul și produsul final, precum și imaginea companiei în întreaga lume.

Echipa WTELE STARINTERNATIONAL GROUPE S.R.L vă asigură că puteți obține tot ceea ce căutați, descoperiți produse noi și acoperiți nevoile dvs. zilnice.

Ne alegem produsele după standarde înalte de calitate și controlul evaluării bazate pe filosofia “produse de calitate pentru toata lumea”. Având experiența de partea noastră, am introdus în produsele noastre esențele benefice și extractele de caviar, aloe, calendula, rodie și alte ingrediente naturale, ceea ce face ca acestea să fie de o calitate excepțională, la un preț accesibil tuturor. Vizitatorii Web beneficiază de o navigare fără probleme, de tranzacții securizate și de o gamă largă de produse gata de livrare, la prețuri unice, la doar câteva clicuri distanță de ușa lor.